Comunicat de presă

Simfonii de Toamnă, ediţia a VI-a

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA le mulţumeşte din suflet sucevenilor pentru prezenţa impresionantă la ediţia a VI-a a Simfoniilor de toamnă. Peste 6.000 de spectatori au fost fascinaţi de profesionalismul şi virtuozitatea artiştilor de la Filarmonica Moldova Iaşi, de repertoriul atent ales, de prestaţia de excepţie a dirijorilor Bogdan Chiroşca şi Doru Morariu.

Le mulţumim sucevenilor pentru generozitate. În urma donaţiilor, în mai puţin de 10 minute s-au strâns 41.200 lei (peste 9.000 euro). Fundaţia Rotary Internaţional şi Clubul Rotary Suceava Bucovina vor dubla această sumă şi, împreună cu participarea partenerului belgian, ne vom atinge obiectivul propus. Centrul pentru persoane cu dizabilităţi Blijdorp Suceava va avea un microbuz special destinat persoanelor care folosesc cărucior cu rotile. Generozitatea sucevenilor a fost din nou impresionantă!

Apreciem frumoasa şi energica implicare a partenerilor media în promovarea şi mediatizarea Simfoniilor de Toamna 2017.

Ţinem să evidenţiem faptul că, probabil, cel mai aşteptat eveniment cultural al Sucevei a fost posibil datorită efortului financiar al partenerilor, al promotorilor şi al sponsorilor. Le mulţumim din suflet, datorită Dumnealor reuşim să le facem un cadou memorabil sucevenilor, fără să cheltuim niciun leu din bani publici, iar accesul publicului să fie gratuit.

Aceasta este normalitatea spre care ne îndreptăm şi pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava.

Mulţumim pentru susţinere, Suceava!

(Avocat PAUL VARGAN, preşedinte 2017-2018 Rotary Club Suceava-Bucovina;  DAN IOAN CUŞNIR, manager de Proiect Simfonii de Toamnă)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI