Săptămâna următoare începe HR Summit Iași

HR Summit este despre oameni. Este despre oameni care muncesc cu scopul de a-și pune în practică roadele pasiunii lor profesionale, iar prin devotament față de ceea ce fac, dar și față de cei pentru care fac, devin super eroi.

Cu doar o săptămână până la conferință, HR Summit este pregătit pentru a oferi comunității sale conținut de primă calitate și workshopuri interactive cu și despre bune practici.

Employee engagement – element esențial în bunul mers al managementului resurselor umane

Mediul de business în care organizațiile își desfășoară activitatea este complex, competitiv și extrem de volatile (VUCA). Astfel, ofertele de angajare existente pe piață sunt din ce în ce mai numeroase și sunt pe cât de diverse, pe atât de creative și atractive. Cum procedăm pentru a reține performerii de top în companie?

Despre employee engagement adaptat la un mediu de tip VUCA ne vorbește Alexandra Pegg, keynote speaker al Conferinței HR Summit și Lead Engagement Cosultant, Tap’d Solutions Ltd [UK]. În plus, Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, prezintă la HR Summit Iași un studiul de caz realizat intern despre metode de creștere a angajamentului angajaților.

Impactul mobilității globale asupra obligațiilor fiscale în cazul detașărilor

Sectorul mobilității globale are un impact din ce în ce mai pregnant asupra legislației fiscale naționale și internaționale, iar acest lucru se observă și în ultimele schimbări ale Codului de procedură fiscală – introducerea sancțiunilor contravenționale pentru nedepunerea dosarelor fiscale privind rezidența fiscală la plecarea/sosirea din/în România pentru o perioada de peste 183 de zile.

Astfel, este oportun să discutăm despre obligațiile de natură fiscală ale romanilor detașați care părăsesc România, deoarece, de obicei, companiile care detașează români în străinatăte se concentrează doar pe informările menționate în legislația muncii și nu își informează angajații despre obligațiile fiscale din România sau din țara gazdă.

Despre  provocările și abordările mobilității forței de muncă și a detașărilor internaționale, discută la HR Summit Summit Iași Elena Antoneac, Manager Operațiuni, GMS-T Nestlers Group.

Despre HR Summit Iași | 4-5 octombrie 2017

 Conferința de resurse umane HR Summit Iași are loc în perioada 4-5 octombrie, în incinta Palas Congress Hall Iași. Detalii despre agendă și înscriere sunt disponibile pe www.iasi.hrsummit.ro.

Partenerii evenimentului sunt: Great People Inside, Nestlers Group, Noerr, Artwin, Hart Consulting, Edenred, Train2Perform, Kommio, Getlab, SLG thomas România, HPDI, Max relax, Ritmas, Siveco, Ford, Birouri vii.

HR Summit – The SuperHeRoes Conference este organizată de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și  B2C, sub semnatura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman The Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Târgul de Turism Touristica.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI