Ioan Stan, încă un atac la Gheorghe Flutur

 > „Am fost speriat că nu vom găsi locuri de cazare la Suceviţa pentru organizarea Comitetului Executiv Naţional al PSD, că cineva anunţase că totul e ocupat > Dădea bine ştirea şi am zis să nu-i luăm omului jucăria” declară Ioan Stan

 Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, l-a luat peste picior într-o emisiune televizată pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a anunţat că până în 25 septembrie locurile de cazare în judeţ sunt ocupate.

Stan a spus în emisiune că a fost îngrijorat că nu va găsi cazare pentru cele peste 140 de persoane care vor veni la Suceviţa în perioada 28-29 septembrie pentru a participa la Comitetul Executiv Naţional al PSD.

„Am fost speriat că până în 25 septembrie nu va fi niciun loc liber în judeţul Suceava”, a spus Stan, făcând referire la declaraţiile din luna august ale preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care anunţa că numărul de turişti în judeţ a fost anul acesta foarte mare şi că nu se găsesc locuri de cazare până în 25 septembrie.

Stan a spus că în Suceava este turism de weekend şi că de luni până joi se găsesc locuri de cazare peste tot.

„Luni, marţi, miercuri joi găseam loc. În rest, turism de weekend. Dădea bine ştirea şi am zis să nu-i luăm omului jucăria”, a adăugat senatorul PSD.

El a spus că, dacă era nevoie, putea să închirieze toate locurile de cazare din Suceviţa, pentru că erau libere. „Puteam să iau 990 de locuri. Am găsit locuri libere în mai multe locaţii”, a spus Stan.

www.romanidecentenar.ro

Senatorul PSD a spus, în altă ordine de idei, că este o onoare pentru PSD Suceava că se organizează CEx la Suceava. „Venirea lor aici nu ne pune nouă galoane”, a declarat Stan, care a adăugat că este important că se dă atenţie judeţului Suceava şi că în decurs de câteva săptămâni miniştrii sunt prezenţi în zonă.

Astfel, după ce la tabăra politică a TSD Suceava au fost prezenţi cinci miniştri, la Suceviţa va veni majoritatea miniştrilor, în frunte cu premierul Mihai Tudose, mai ales că în CEx ar urma să se evalueze îndeplinirea programului de guvernare.

Senatorul Ioan Stan consideră că s-a recuperat o mare parte din întârzierile guvernului Grindeanu şi crede că se vor remarca progresele făcute de când Mihai Tudose e premier.

Totodată, primarii PSD din judeţ şi preşedinţii de organizaţii locale vor avea o întâlnire separată cu conducerea partidului.

„Vom avea şi o întâlnire politică cu primarii din judeţ, cu preşedinţii de organizaţii. Avem alegeri şi referendum. Primarii vor avea fiecare ocazia să îşi spună şi oful”, a spus Stan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: