Ioan Stan îl ia în derâdere pe Gheorghe Fluture

> „Mă apucă râsul când văd că Gheorghe Flutur face master planuri de transporturi sau turism în judeţ. Poate vrea Republica Suceava. Îl lăsăm să se joace”, declară social-democratul

 Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, în cadrul emisiunii „Exclusiv 90 de minute“, că iniţiativele lansate de Gheorghe Flutur, de realizare a unor master planuri pentru Transporturi şi Turism în judeţul Suceava sunt de râs şi că acestea nu au nicio valoare dacă nu sunt făcute în colaborare cu ministerele de resort.

 „Pentru mine e un mare semn de întrebare. Să merg în Cernăuţi şi să fac master plan şi să dau sarcini guvernului. Dacă noi vrem, separăm. Acum în Europa se poartă regionalizarea, despărţirea. Poate facem Republica Suceava”, a spus sarcastic senatorul Ioan Stan, făcând referire la acţiunile preşedintelui CJ Suceava de lansare a punerii în circulaţie a trenului Cernăuţi-Suceava, a urgentării drumului expres Siret-Suceava-Paşcani sau a master planurilor pe Turism sau Transporturi.

„Mă apucă râsul. Cum să faci master plan la Suceava?”, s-a întrebat Ioan Stan.

El a povestit şi o istorioară cu un fost coleg de clasă care a ajuns la o şcoală specială şi care a fost întrebat ce se face la respectiva şcoală.

„Îl întreabă un coleg de-al meu, ce faci la şcoala aceea? Batem cuie, scoatem cuie şi ne lasă să le şi îndreptăm. Aşa e şi cu asta. Cum să faci master plan pe turism fără să te consulţi cu Ministerul Turismului sau master plan pe transport fără să vorbeşti cu ministrul Transporturilor?”, s-a întrebat Stan.

El a spus că preşedintele Gheorghe Flutur ar trebui să meargă la Guvern şi va fi sprijinit şi de cei din PSD.

Stan a afirmat că miniştrii de resort râd de iniţiativele lui Gheorghe Flutur. „Râd de acest lucru. Îl lăsăm să se joace, să bată cuie, să scoată cuie şi să le şi îndrepte”, a spus Stan.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a lansat în dezbatere două proiecte de dezvoltare a infrastructurii de transporturi şi a investiţiilor în turism în judeţ ca parte integrantă a Planului Judeţean de Amenajare a Teritoriului, document programatic al judeţului Suceava care trebuie actualizat şi adoptat de Consiliul Judeţean Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: