Google România şi Fundaţia LEADERS vin cu Atelierul Digital la Gura Humorului şi Rădăuţi!

 Iniţiativa celor de la Google România îşi reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experienţa Atelierului Digital, cât şi cei neiniţiaţi care îşi doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe 25 si 26 septembrie specialiştii Google vin la Gura Humorului şi Rădăuţi să susţină un curs introductiv în digital prin care participanţii cu vârste cuprinse între 15 şi 45 de ani pot afla mai multe despre oportunităţile din mediul digital şi strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar şi noţiuni aprofundate despre: prezenţa online; social media; AdWords; web analytics.

Cursul de luni din Gura Humorului va avea loc la Hotel Best Western Bucovina, în intervalul orar 14-17.

Cursul de marţi din Rădăuţi va avea loc la The Gerald’s Hotel, în intervalul orar 14-17.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz şi tehnic – este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară şi cunoştinţe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director @iProspect Romania. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google România şi în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Hunedoara, Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara şi Rotary Club Deva.

Mai multe informaţii despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: