„Din mărinimia acestui guvern” la Spitalul Judeţean Suceava va veni încă un computer-tomograf

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunţat că Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava va primi un nou computer-tomograf, „din mărinimia acestui guvern”.

„La Suceava, zilele acestea, au primit înştiinţarea, că vor mai primi un computer-tomograf din mărinimia acestui guvern”, a spus senatorul Ioan Stan în cadrul emisiunii „Exclusiv 90 de minute“ de la Bucovina TV.

Întrebat dacă Spitalul Judeţean Suceava avea nevoie de computer-tomograf, caz în care e vorba de necesitate şi nu de un gest de mărinimie, Stan a răspuns că, probabil, spitalul avea nevoie de acest aparat, dar că avea şi înainte, şi alte guverne nu i-au repartizat acest computer-tomograf.

„E un spital recunoscut la nivel naţional, un spital cu un manager bun, cu medici buni. Probabil că Spitalul din Suceava va fi o atracţie, mai ales că se termină şi spitalul din Fălticeni, care va intra sub jurisdicţia spitalului judeţean”, a mai spus Stan.

Senatorul PSD de Suceava a mai declarat că, în domeniul sănătăţii, s-a aprobat şi programul o ambulanţă pentru fiecare comună, urmând ca aceste ambulanţe să fie achiziţionate cu fonduri europene.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: