Actorul britanic Colin Firth a devenit cetăţean italian

 Actorul britanic Colin Firth are începând de vineri şi cetăţenie italiană, au anunţat reprezentanţii Ministerului de Interne din Roma, citaţi de AFP.

„Celebrul actor, care a primit un Oscar pentru interpretarea sa din filmul „Discursul regelui“, s-a căsătorit cu o cetăţeană din ţara noastră şi şi-a declarat în multe ocazii dragostea faţă de patria noastră”, a precizat Ministerul de Interne italian într-un comunicat de presă.

Colin Firth, în vârstă de 57 de ani, devenit celebru graţie rolului Mark Darcy din saga cinematografică “Bridget Jones”, s-a căsătorit în 1997 cu producătoarea de film Livia Giuggiogli, în vârstă de 48 de ani. Cuplul are doi fii: Luca, născut în martie 2001, şi Matteo, născut în august 2003.

Colin Firth a început să ia lecţii de italiană după ce a cunoscut-o pe Livia Giuggiogli şi în prezent se exprimă fluent în această limbă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: