Sportul pentru Toţi

Activităţi sportive diverse în cadrul celei de-a treia ediţii a Săptămânii Europene a Sportului în judeţul Suceava

Sub egida Comisiei Europene, în perioada 23-30 septembrie 2017, are loc pe toată întinderea Europei, cea de a III-a ediţie a Săptămânii Europene a Sportului. Evenimentul continuă să promoveze sloganul #BeActive ca un îndemn direct şi simplu la mişcare.

Săptămâna Europeană a Sportului vizează promovarea participării la activităţi sportive şi fizice, dar şi sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale mişcării. Săptămâna este pentru toţi, indiferent de vârstă, mediu de provenienţă sau condiţie fizică. Sloganul #BeActive îşi doreşte să reunească cu ajutorul exerciţiului fizic indivizii, autorităţile publice, mişcarea sportivă, organizaţiile societăţii civile, dar şi sectorul privat.

Temele de interes în anul 2017 sunt: mediul educaţional, locul de muncă, activităţile în aer liber, cluburile sportive şi centrele de fitness. În decursul acestei săptămâni se va organiza o gamă largă de iniţiative şi activităţi în jurul acestor elemente, la diferite niveluri (european, naţional, local şi regional).

În judeţul Suceava vor avea loc evenimente legate de sportul şcolar (crosuri, gimnastică, înot, jocuri sportive, tir cu arcul, tir sportiv), sport în cluburi private, sport la locul de muncă, sport în natură, sport în centre de fitness-aerobic. Acestea se vor desfăşura în localităţile Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Solca, Rădăuţi, Dumbrăveni, Ilişeşti, Siminicea, Şcheia.

Proiectul este derulat de Comisia Europeană în cadrul Programului Erasmus +, având coordonator naţional Federaţia Română Sportul pentru Toţi, cu cofinanţarea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: