Dragnea despre relaţia cu Iohannis:

Instituţională, dar cam răruţ

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis este una instituţională, dar se întâlnesc „cam răruţ”, fiind de părere că ar trebui instituit un fel de calendar.

“Cred că pot spune o relaţie instituţională, dar cam răruţ, cam răruţ. Ar putea fi mult mai fructuoasă, mult mai eficientă pentru România dacă am avea întâlniri mai dese. (…) Ca să te întâlneşti mai des trebuie să te întâlneşti mai rar, adică să poţi să vorbeşti despre asta. Cred că, sper, am spus-o şi public, am spus-o şi când ne-am întâlnit la Cotroceni, cred că trebuie să instituim un fel de calendar, un obicei de a ne întâlni, discutând, pe de o parte, despre Parlament, Guvern şi toate instituţiile care ţin de aceste instituţii fundamentale şi de atribuţiile instituţiei prezidenţiale şi de instituţiile care ţin de Administraţia Prezidenţială, pentru că suntem într-o perioadă în care o ţară deşteaptă vorbeşte pe aceeaşi limbă, prin toate vocile care prestează şi în ţară şi în afara ţării”, a afirmat Dragnea, la DC News.ro. El speră că se va ajunge la normalitate şi în această privinţă.

www.romanidecentenar.ro
Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: