În gospodăriile sucevenilor care au solicitat subvenţii pentru creşterea animalelor

Sute de inspecţii pe eşantioane APIA

Directorul executiv al DSVSA Suceava, medicul veterinar Ioan Corduneanu, a declarat că personalul abilitat al instituţiei a efectuat 282 de inspecţii pe eşantioane APIA, majoritatea în gospodăriile populaţiei din judeţ, în cazul proprietarilor care şi-au depus documentaţia în vederea obţinerii subvenţiilor pentru animale.

Corduneanu a spus că verificările în teren au vizat aspectele legate de identificarea animalelor, respectiv crotalii şi paşapoartele animalelor, dar şi condiţiile privind bunăstarea animalelor. El a explicat că toate datele strânse din teren sunt cumulate în fişe şi sunt trimise spre APIA.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI