Sâmbătă, la „Drive-in cinema” din parcarea Iulius Mall

Sucevenii vor putea viziona din maşini „Fast and Furious 8”

În parcarea Iulius Mall Suceava va avea loc sâmbătă, 23 septembrie a.c., un eveniment caritabil inedit organizat de clubul LEO Bucovina Suceava.

Potrivit organizatorilor, este vorba despre un drive-in cinema, un cinema în aer liber, la care accesul se face doar cu maşina, pe baza unei invitaţii.

„Evenimentul va avea loc în parcarea Iulius Mall Suceava, iar intrarea se va face începând cu ora 19. Filmul Fast and Furious 8 va fi proiectat la ora 21 pe un ecran de mari dimensiuni, iar coloana sonoră va fi transmisă prin intermediul frecvenţei radio direct în maşinile spectatorilor”, au precizat organizatorii.

www.romanidecentenar.ro

Ei au menţionat că evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii de la Aşezământul Sfântul Ierarh Leontie de la Rădăuţi, iar invitaţiile pot fi procurate de la membrii clubului LEO Bucovina.

Cei care doresc să intre în posesia invitaţilor pot apela numărul de telefon 0753117002. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: