Primarul Ion Lungu:

Parcă e un blestem cu termoficarea

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunţat, marţi, că în ciuda eforturilor depuse, banii pentru lucrările de termoficare încă nu au venit de la Guvern, existând astfel riscul de a nu fi terminată în acest an investiţia.

„Din păcate, şi ieri am avut o discuţie la minister, la nivel de ministru secretar de stat, răspunsul e să avem încă puţină răbdare. Avem încă puţină răbdare, dar văd că banii încă nu vin. Acest lucru ne împiedică să avem un ritm normal de derulare a lucrărilor de termoficare. Parcă e un blestem cu termoficarea asta! Anul trecut am avut banii, dar nu am putut lucra pentru că nu era gata licitaţia. Anul acesta lucrăm, dar nu avem bani”, a declarat primarul Ion Lungu.

El a menţionat că a avut discuţii cu conducerea firmei Consix, care se ocupă de lucrările de termoficare din municipiul Suceava, pentru modernizarea punctelor termice Obcini, Zamca şi Parc, şi că până vor veni banii de Guvern, se vor face plăţi din bugetul local.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI