În cartierele Zamca, George Enescu şi Obcini

Furnizarea apei calde va fi oprită până joi seara

Furnizarea apei calde în sistem centralizat va fi întreruptă până joi seara, în cartierele sucevene Zamca, George Enescu şi Obcini, după cum a anunţat operatorul serviciilor de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice, Thermonet SRL.

Astfel, Thermonet arată că, în perioada 19 septembrie 2017, ora 22, şi 21 septembrie, ora 22, va fi oprită furnizarea apei calde la 19 puncte termice din cartierele Zamca, George Enescu şi Obcini, în vederea efectuării lucrărilor de reparaţii pe conducta magistrală II, pe str. Universităţii, în zona George Enescu – Centrul de calcul.

www.romanidecentenar.ro

„Intervenţia este oportun a se demara cât mai repede, pentru a minimaliza efectul avariei accidental apărute”, se arată în comunicatul remis presei sucevene de Thermonet SRL. Agentul economic dă asigurări că „salariaţii firmei vor acţiona cu responsabilitate maximă pentru fumizarea apei calde în regim normal în acest sfârşit de săptămână”. (C.V.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: