Comitetul Executiv Naţional al PSD a fost convocat oficial la Suceviţa, în 29 septembrie

„Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, vineri, 29 septembrie, în localitatea Suceviţa, judeţul Suceava”, arată anunţul de convocare al CEx al PSD.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a anunţat la Tabăra politică a tineretului social-democrat, care s-a desfăşurat în urmă cu două săptămâni la Câmpulung Moldovenesc, unde au fost prezenţi cinci miniştri PSD, că în curând se va organiza în judeţul Suceava Comitetul Executiv Naţional al PSD cu participarea majorităţii membrilor Guvernului.

„În curând va fi un eveniment mult mai mare, Comitetul Executiv Naţional, la care va participa marea majoritate a membrilor guvernului”, a spus Stan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI