Aproape 200 de inspecţii ale DSVSA Suceava

 > Ele au fost efectuate la unităţi de alimentaţie publică, târguri, dar şi pensiuni turistice şi restaurante > Au fost aplicate amenzi de peste 70.000 de lei

 Inspectorii sanitari veterinari suceveni au aplicat 22 de amenzi în valoare de peste 70.000 de lei şi au confiscat 74 kg de produse alimentare în urma controalelor efectuate în luna august.

Directorul executiv al DSVSA Suceava, medicul veterinar Ioan Corduneanu, a declarat că în cursul lunii august au fost efectuate 179 de inspecţii care au vizat unităţile de alimentaţie publică, târguri, dar şi pensiuni turistice şi restaurante.

El a spus că, în urma acestor controale, au fost confiscate 74 de kg de produse alimentare şi au fost aplicate 15 avertismente şi 22 de amenzi în valoare totală de 71.700 de lei.

Medicul veterinar Ioan Corduneanu a precizat că, în luna august, zece unităţi din judeţ au solicitat suspendarea activităţii, iar una a anunţat încetarea activităţii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI