Ţigări de contrabandă de 500.000 lei descoperite la pont, într-o gospodărie din Nisipitu

 > Două garaje din curtea casei şi o maşină de teren erau ticsite cu produse din tutun de contrabandă > Iniţial, proprietara a refuzat accesul poliţiştilor de frontieră, dar nu a mai avut ce face când s-a trezit în faţa ochilor cu ordinul judecătoresc de percheziţie

 O captură impresionantă de ţigări de contrabandă a fost realizată de poliţiştii de frontieră suceveni, în urma obţinerii unui pont cum că produsele din tutun ar fi depozitate într-o gospodărie particulară situată pe raza localităţii Nisipitu.

„În data de 13 septembrie, la nivelul SPF Brodina, în baza unor date conform cărora la locuinţa unui cetăţean român de pe raza localităţii Nisipitu este depozitată o cantitate mare de ţigări, s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană” a declarat comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, purtătorul de cuvânt al STPF Suceava.

O armată de oameni ai legii formată din lucrători din cadrul SPF Brodina şi STPF Suceava, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, s-a deplasat la imobilul respectiv, unde a fost identificată proprietara acestuia, o femeie în vârstă de 42 de ani. Iniţial, femeia a refuzat primirea poliţiştilor de frontieră în bătătura sa. „Deoarece aceasta nu a permis accesul oamenilor legii în curtea imobilului, s-a luat măsura supravegherii locaţiei până la emiterea unui mandat de percheziţie” ne-a mai comunicat sursa citată. Odată ajuns mandatul emis de Judecătoria Rădăuţi, s-a efectuat un control la locuinţa vizată, ocazie cu care au fost descoperite, în două garaje şi într-un autoturism marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Marea Britanie, aproximativ 84 colete cu ţigări de contrabandă. Atât produsele din tutun, cât şi autovehiculul au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat că este vorba despre ţigări în valoare de aproape 500.000 lei. În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit proprietarei imobilului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, lucrare care a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea soluţionării legale. Produsele de contrabandă şi maşina au fost confiscate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: