Prinse la furat prin hipermarketuri

Două tinere au intrat în atenţia poliţiştilor după ce au fost prinse că au venit la furat prin hipermarketurile de pe raza municipiului Suceava. Miercuri, lucrătorii Poliţiei Municipiului Suceava au fost sesizaţi de o femeie de 32 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, şi de o tânără de 18 ani, că, în timp ce se aflau într-un centru comercial din Suceava, au fost victimele unor infracţiuni de furt. Cercetările demarate de oamenii legii au stabilit că, în jurul orei 13.30, cele două victime se aflau la cumpărături, fiind abordate de o femeie necunoscută care le-a distras atenţia. De acest moment a profitat o altă femeie necunoscută, care a sustras din geanta victimei de 32 de ani portofelul cu bani şi documente, iar tinerei majore i-a deschis doar fermoarul genţii, fără să mai reuşească să sustragă bunuri.

În urma activităţilor operative întreprinse de poliţişti, autoarele au fost identificate ca fiind o tânără de 26 de ani din judeţul Botoşani şi una de 28 de ani din municipiul Bucureşti. În faţa oamenilor legii, cele două au recunoscut comiterea furtului. Ba mai mult, s-a stabilit că acestea au mai sustras bani, prin acelaşi mod de operare, şi din portofelul unei alte femei aflate în incinta unui centru comercial.

„Astfel, la controlul corporal asupra celor două, au fost identificate sumele de bani care au fost restituite părţilor vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi tentativă de furt” se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI