Preşedintele CJ Suceava speră ca în 2018 depozitele ecologice de deşeuri să funcţioneze

 > În acelaşi an, mai mult de jumătate dintre locuinţele din judeţ ar trebui să fie conectate la apă şi canalizare

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, după o şedinţă cu primarii din judeţ privind implementarea a două proiecte majore cu fonduri europene, Sistemul Integrat de Management al Deşeurilor şi cel de apă şi canalizare, că speră ca în anul 2018 cele două depozite ecologice de deşeuri să fie operaţionale, iar jumătate dintre locuinţele din judeţ să fie conectate la reţelele de apă şi canalizare.

Flutur a spus că a discutat cu primarii problemele legate de gestionarea deşeurilor în judeţ.

El a arătat că marţi au depus oferte pentru operarea depozitului ecologic de la Moara şase firme sau grupuri de firme.

„Aşteptăm comisia să delibereze. Sperăm să avem operatori cât mai repede pentru gestionarea integrată a deşeurilor în judeţul Suceava” a spus Flutur.

El a adăugat că au fost prezentate mai multe probleme, dar că au venit şi răspunsurile, iar echipa de specialişti a CJ Suceava va merge acolo unde sunt blocaje pentru rezolvarea problemelor.

„Eu sper ca în anul 2018 judeţul Suceava să aibă sistemul funcţional în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor şi un procent mare de populaţie să beneficieze de apă şi canal, peste 50%, pentru că avem foarte multe proiecte depuse şi în această direcţie” a spus Flutur.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI