La 65 de ani, Liam Neeson anunţă că nu va mai juca în filme de acţiune

 Actorul nord-irlandez Liam Neeson a anunţat că nu va mai face filme de acţiune. El a făcut acest anunţ miercuri la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, unde şi-a promovat noul film „Mark Felt: The Secret Man”, informează Huffington Post. „Încă mi se dau mulţi bani pentru a face astfel de lucruri. Iar eu le spun că am deja 65 de ani. Publicul va începe să pună întrebări”, a spus actorul care crede că acest viraj spre filmele de acţiune devine acum ridicol. Liam Neeson a fost principalul actor al multor filme de acţiune: „The Grey” (The Grey: La limita supravieţuirii, 2012), „Non-Stop” (2014), „Night Run” (Urmărit în noapte, 2015), sau seria „Taken”.

Cu toate acestea, înainte de a trece la cascadorii, el a fost unul dintre cei mai populari actori dramatici de la Hollywood, un stil pe care l-a regăsit jucând în filmul lui Martin Scorsese „Silence”, lansat în 2016. Însă înainte de a renunţa la acţiune şi a trece cu siguranţă la altceva, alte două filme despre viaţă şi moarte în care va juca Liam Neeson vor fi lansate în 2018: „Hard Powder” şi „The Commuter”. Iar aceasta după ce actorul promisese şi în 2015 că renunţă la acţiune, mai ales după turnarea filmului „Taken 3”, aminteşte Huffington Post.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI