Doi actori noi în trupa teatrului sucevean

 > Tânăra echipă cuprinde, acum, zece actori

 Trupa de actori a Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava s-a îmbogăţit cu doi membri, astfel încât, în prezent, tânăra echipă este formată din zece actori.

Directorul general adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, Alina Mihăescu, a precizat că, în urma concursului organizat în luna august, au fost ocupate două posturi vacante, unul de actor gradul I, obţinut de Răzvan Bănuţ, iar altul de actor gradul II, adjudecat de Horia Andrei Butnaru.

„Amândoi au 27 de ani, Răzvan Bănuţ e din Zalău, a terminat facultatea la Universitatea «Babeş-Bolyai» din Cluj-Napoca, a fost deja angajat şi a colaborat cu alte teatre din ţară, a fost angajat la Piatra Neamţ, la Opera Naţională din Iaşi, la Teatrul de Stat din Deva, la Petroşani, la Constanţa, la Bacău. Horia Andrei Butnaru este sucevean, a jucat în «Zadarnicele chinuri ale dragostei» şi în spectacolul «Un playboy de peste deal». De asemenea, Horia Butnaru este cunoscut publicului sucevean ca organizator şi preşedinte al Festivalului Naţional de Teatru «Magic Fest»” a spus Alina Mihăescu.

Ea a menţionat că cei doi actori noi se alătură celorlalţi opt tineri pe care publicul sucevean îi cunoaşte deja, respectiv Delu Lucaci, Clara Popadiuc, Diana Lazăr, Cristina Florea, Cătălin Ştefan Mîndru, Cosmin Panaite, Sergiu Moraru şi Bogdan Amurăriţei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: