Fotbal

S-a dat startul în primul tur al fazei judeţene a Cupei României, ediţia 2017-2018

Faza judeţeană a Cupei României a programat, la sfârşitul săptămânii trecute, meciurile primului tur. CFR Moara a reuşit scorul rundei inaugurale, după ce a trecut pe teren propriu, cu un categoric 4-0, de Voinţa Sporting Buneşti.

Sporting Poieni Solca a eliminat-o pe Viitorul Arbore după ce învins-o cu 5-2, în vreme ce alte trei formaţii, Viitorul Vereşti, Viitorul Adâncata şi nou înfiinţata Viitorul Valea Suhei, merg mai departe cu victorii la două goluri diferenţă.

Singurul meci decis la loviturile de departajare a fost cel de la Frătăuţii Noi, unde gazdele de Bucovina au trecut, cu scorul general de 5-4, de Concordia Grămeşti. Un caz aparte a fost la Falcău, unde mai mulţi jucători ai gazdelor au petrecut la hram şi au ajuns prea târziu la teren. Arbitrul a fluierat finalul meciul după ce a aşteptat sfertul de oră regulamentar, iar Bradul Vama este în Turul al II-lea.

Rezultatele înregistrate în primul tur:

Buc. Frătăuţii Noi – Concordia Grămeşti     1-1 (5-4, d.p.)

Steaua Dumbrăveni – Viitorul Vereşti          1-3

Viitorul Valea Suhei – Bistriţa Broşteni        2-0

Viitorul Arbore – Sporting Poieni Solca        2-5

Forestierul Falcău Brodina – Bradul Vama    0-3

Viitorul Negostina – Academica Gălăneşti    2-1

Viitorul Adâncata – Releul Mihoveni            3-1

CFR Moara – Voinţa Buneşti                           4-0

Voinţa Stroieşti, Vânătorul Dorna Candrenilor, Voinţa Zvoriştea, Minerul Iacobeni, Silva Udeşti şi Balada Ciprian Porumbescu sunt calificate direct în următoarea fază a competiţiei. În turul al II-lea al fazei judeţene a Cupei României vor participa cele 14 echipe calificate din primul tur, plus alte 10 formaţii de Liga a IV-a.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: