La Tabăra politică a TSD Suceava

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, s-a pronunţat pentru o implicare mai mare a tinerilor în politică

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, care a coordonat, în perioada 8-10 septembrie, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, cea de-a şaptea ediţie a Taberei de pregătire politică a Tineretului Social-Democrat Suceava, s-a pronunţat pentru o implicare mai mare a tinerilor în politică.

PSD Suceava arată, într-un comunicat de presă, că, sub sloganul „Investim în viitor”, la acţiunile derulate au participat aproape 200 de tineri social-democraţi din judeţ, parlamentari social-democraţi suceveni (senatorii Ioan Stan şi Virginel Iordache, deputaţii Alexandru Rădulescu, Emanuel Havrici şi Eugen Bejenariu), precum şi o serie de invitaţi: Gabriel Petrea, ministrul Consultării publice şi dialogului social, preşedinte TSD România; Mihai Fifor, ministrul Economiei; dna Stana Simona Ţeighiu Jurj, secretar de stat în Ministerul Economiei; Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor; Victor Negrescu, ministrul Afacerilor Europene; Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului.

Aflăm că în cadrul dezbaterilor din cele două ateliere de lucru (Rolul şi implicarea tinerilor în politică şi Comunicarea politică), parlamentarii, miniştrii şi tinerii participanţi au realizat o radiografie complexă a contextului socio-politic actual, au evidenţiat importanţa implicării tinerilor în politică şi administraţia publică, „fapt aşteptat de electoratul românesc”.

„Preşedintele Ioan Stan a subliniat deschiderea PSD pentru promovarea tinerilor, fapt demonstrat de numărul considerabil de tineri care ocupă funcţii în administraţia publică (consilieri locali, primari) şi în Parlament, a apreciat importanţa activităţii organizaţiilor de tineret, dar a solicitat şi o implicare mai mare, îndeosebi în actul de comunicare cu cei din generaţia lor” se arată în comunicat.

Participarea într-un număr considerabil a tinerilor la aceste activităţi demonstrează că social-democraţia se bucură de apreciere în rândul tinerei generaţii şi că PSD are un viitor asigurat. De asemenea, numărul şi funcţia celor care au acceptat invitaţia de a participa la acest eveniment arată că activitatea PSD Suceava este apreciată de organizaţia naţională PSD, menţionează Departamentul de comunicare al PSD Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: