Înscrieri în centrul de performanţă „Hai la Olimpiadă !”

 Programul „Hai la Olimpiadă!”, iniţiat de Fundaţia eMAG şi sprijinit de BCR, a dat start înscrierilor pentru testările din acest an şcolar. Astfel, până la 24 septembrie, elevii suceveni care doresc să se pregătească pentru performanţă la informatică se pot înscrie online pe http://hailaolimpiada.ro/inscriere/ la selecţia pentru testări. Locaţia şi calendarul acestora vor fi actualizate în permanenţă pe pagina oficială a programului, la secţiunea „Noutăţi”.

„Hai la Olimpiadă” le oferă elevilor din ţară 30 de centre gratuite de pregătire, între care cel de la Suceava – centru de pregătire la informatică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: