Fără permis la 15 ani, fără permis şi la 65

Un minor de 15 ani, din comuna Preuteşti, şi un bărbat de 65 de ani, din Zamostea, sunt cercetaţi de poliţişti pentru că au condus fără permis.

Dacă pentru cel tânăr poliţiştii iau în calcul ceva circumstanţe legate de inconştienţa vârstei, adultul nu are nicio scuză pentru încălcarea elementarei prevederi legale ce dă dreptul de a conduce o maşină, în orice colţ al lumii.

Tânărul de 15 ani a fost depistat de poliţişti luni, în jurul orei 3.30, pe raza localităţii de domiciliu, iar bărbatul de 65 de ani a dat ochii cu poliţiştii în timp ce conducea maşina pe un drum comunal din localitatea Zamostea.

Între cele două momente, cu un dosar pentru conducere fără permis s-a mai ales şi un tânăr de 24 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei. Oprit în trafic pe la ora 15.15, pe DN 2E, între Păltinoasa şi Cacica, acesta a prezentat la control poliţiştilor un permis de conducere provizoriu, valabil doar pe teritoriul Marii Britanii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: