Cara Mund, o campioană naţională la dans, este noua Miss SUA

Cara Mund, în vârstă de 23 de ani, o campioană naţională la dans din Dakota de Nord, a fost încoronată Miss America, devenind prima concurentă din acest stat care câştigă concursul de frumuseţe vechi de aproape 100 de ani, relatează Reuters. Cara Mund, din Bismarck, Dakota de Nord, o absolventă a universităţii Brown din Rhode Island care a fost admisă şi la universitatea de drept Notre Dame, s-a antrenat timp de mai multe veri cu celebra companie de dans „The Rockettes”.

La concursul de frumuseţe au participat în total 51 de concurente, reprezentând cele 50 de state americane şi districtul Columbia.

Pe locul al 2-lea s-a clasat Miss Missouri, Jennifer Davis, urmată de concurentele din New Jersey, Kaitlyn Schoeffel, districtul Columbia, Briana Kinsey, şi Texas, Margana Wood.

Concursul de frumuseţe a fost transmis live la ABC din Atlantic City, New Jersey, unde s-a întors în urmă cu câţiva ani după aproape un deceniu în Las Vegas. ABC a renunţat la transmisia live a evenimentului în 2004 din cauza ratingului scăzut, dar concursul a revenit în acest an pe canalul naţional după ce mai mulţi ani a fost transmis la reţele prin cablu.

Câştigătoarea concursului primeşte un salariu de şase cifre, i se decontează cheltuielile din cursul anului şi beneficiază de o bursă de 50.000 de dolari, notează Reuters.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: