„BizzBike – Business pe bicicletă”

 În municipiul Suceava se va desfăşura sâmbătă, 16 septembrie a.c., de la ora 17, evenimentul „BizzBike – Business pe bicicletă”, ediţia de toamnă, organizat de filiala Suceava a Junior Chamber International, în parteneriat cu Primăria Suceava.

„Ajuns la a IV-a ediţie, «BizzBike – Business pe bicicletă» promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou şi la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului şi atragerea a cât mai multor oameni către cel mai eco şi prietenos mijloc de transport – bicicleta” au transmis organizatorii evenimentului.

Potrivit lor, traseul pe care se va desfăşura evenimentul va fi următorul: Casa de Cultură (start) – str. N. Bălcescu – str. Ana Ipătescu – bd. 1 Mai – Calea Obcinelor – bd. George Enescu –str. N. Bălcescu – Casa de Cultură.

Organizatorii au menţionat că priorităţile acestei ediţii sunt susţinerea şi educarea unei noi generaţii de biciclişti.

„Îndemnăm participanţii la eveniment să aducă cu ei rechizite şcolare pentru copilaşii care vin din familii cu venituri mici” au mai transmis organizatorii.

Junior Chamber International, prin proiectele care le derulează, intenţionează să creeze o comunitate puternică de tineri antreprenori şi pasionaţi de afaceri în Suceava, în vederea creşterii şi sprijinirii comunităţii locale.

„Evenimentul se adresează cetăţenilor activi, liderilor, profesioniştilor şi antreprenorilor ce doresc să defileze în ţinute office, business şi business casual” au mai precizat organizatorii evenimentului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: