PSD Suceava 2020

Judeţele Suceava şi Neamţ se vor asocia

> Scopul asocierii este acela de a promova destinaţii şi circuite turistice pe axele Broşteni – acumularea Bicaz, Fălticeni-Târgu Neamţ sau Mălini-Borca

 Consiliile Judeţene Suceava şi Neamţ se vor asocia pentru a promova împreună destinaţii şi circuite turistice.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că a convenit cu omologul său de la Neamţ, Ionel Arsenie, ca demersurile pentru înfiinţarea acestei asocieri să se facă în perioada următoare.

Potrivit lui Flutur, reprezentanţii birourilor de turism din cele două consilii judeţene au avut deja primele discuţii pe această temă, iar în perioada următoare vor avea loc alte întâlniri comune pentru înfiinţarea clusterului.

„Suntem într-o zonă cu cea mai mare densitate de biserici şi mănăstiri. Suceava e recunoscută ca zona cu cele mai multe monumente UNESCO şi vrem să promovăm un circuit în care să fie incluse şi bisericile, mănăstirile şi monumentele din judeţul Neamţ”, a spus Gheorghe Flutur.

Circuitele turistice vor fi promovate pe axele rutiere Fălticeni-Târgu Neamţ, Broşteni – lacul de acumulare Bicaz, recent reabilitat, precum şi drumul Mălini – Borca, „Drumul Talienilor”, acesta urmând să fie modernizat printr-un proiect aprobat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: