Senatorul PNL Daniel Cadariu:

Guvernul PSD şi ministrul Transporturilor blochează dezvoltarea judeţului Suceava prin lipsa investiţiilor importante în reţeaua de drumuri naţionale

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu consideră că Guvernul PSD şi ministrul Transporturilor blochează dezvoltarea judeţului nostru prin lipsa oricăror investiţii importante în reţeaua de drumuri naţionale din judeţ.

El a subliniat că şi „plăpândele” lucrări de reparaţii pe câţiva kilometri de drumuri naţionale riscă să rămână nefinanţate în condiţiile în care, pentru a putea plăti pensii şi salarii, Guvernul va lua bani de la Ministerul Transporturilor şi îi va redistribui altor ministere în cadrul rectificării bugetare anunţate.

Senatorul Daniel Cadariu a acuzat liderul PSD, Liviu Dragnea, pe primul ministru, Mihai Tudose, dar şi pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, că, la împlinirea a 100 de ani de la unirea Bucovinei cu România, această provincie istorică va fi izolată de restul ţării prin lipsa de investiţii.

Potrivit senatorului liberal, Bucovina în special, dar chiar întreaga Moldovă, nu sunt priorităţi pentru Guvernul PSD, toate investiţiile importante ocolind această zonă când PSD e la guvernare.

El a arătat că şoseaua de centură a Sucevei este programată să fie finalizată abia peste 2 ani, deşi mai sunt de executat circa 10% din lucrări, iar până la reluarea activităţilor în vara anului 2018 urmează o iarnă care va degrada şi mai mult lucrările deja executate.

Cadariu a mai spus că şi proiectul drumului expres Siret – Suceava – Paşcani ar urma să fie pus în aplicare abia după 2022, în condiţiile în care acum este nevoie de această rută pentru că drumul european E 85 nu mai face faţă traficului.

El consideră că este nevoie ca Guvernul să înţeleagă că nu poate „pedepsi” zona Bucovinei doar pentru că locuitorii acesteia au ales PNL la alegerile de anul trecut.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI