Sportivii de la CSM Dorna Vatra Dornei, printre protagonişti la Campionatul Naţional de semimaraton

CSM Dorna Vatra Dornei s-a întors cu trei medalii de la Campionatul Naţional de semimaraton, care s-a desfăşurat săptămâna trecută, la Craiova, pe o distanţă de peste 21 de kilometri. Gabriel Bulardă a cucerit argintul la categoria juniori, după ce a trecut linia de sosire cu timpul de o oră, 16 minute şi 39 de secunde, la două minute în urma primului clasat. Graţie rezultatului înregistrat de Gabriel Bulardă, dar şi a punctelor aduse de Grigore Iacob (locul 5) şi Alexandru Miron (locul 8), CSM Dorna Vatra Dornei a câştigat titlul naţional pe echipe la categoria juniori şi medalia de bronz la categoria tineret.

„Sunt foarte bucuros pentru aceste trei medalii. Înaintea competiţiei eram încrezător că putem cuceri titlul naţional cu echipa. Aş vrea să le mulţumesc celor care stau în spatele muncii noastre şi ne susţin: Primăria municipiului Vatra Dornei şi firma Romanel Vatra Dornei”, a declarat antrenorul atleţilor dorneni, Cristian Prâsneac.

La competiţia de la Craiova a fost prezent şi Cătălin Tocilă, sportivul pregătit de Toader Flămând la LPS Suceava ocupând locul 6 la categoria juniori.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI