O oră de coşmar pe drumurile judeţului

> Trei vieţi au fost curmate în două accidente petrecute la câteva minute unul după celălalt

> O persoană a ajuns în stare gravă la spital

 Noaptea de luni spre marţi a adus cu ea şi o oră de coşmar pe drumurile judeţului Suceava. Două accidente rutiere grave aveau să se termine cu pierderea a trei vieţi omeneşti, iar o a patra persoană a ajuns în stare gravă la spital.

Nu au avut nicio şansă după ce s-au izbit violent de un copac

Primul dintre accidente s-a înregistrat la puţin timp după ora 21, în afara localităţii Putna. Doi tineri din comună, porniţi la drum cu un autoturism marca Audi, s-au stins din viaţă la puţin timp după ce s-au urcat în maşină, pe DN 2H. Şoferul, în vârstă de 23 de ani, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie pentru un carosabil umed – potrivit primelor cercetări efectuate de poliţişti –, iar autovehiculul, ajuns într-o curbă, nu a mai putut fi controlat, izbindu-se violent de un copac aflat pe marginea arterei rutiere. Impactul lateral cu arborele a fost unul devastator pentru ocupanţii maşinii care au rămas prinşi în ghemul de fiare contorsionate în care s-a transformat vehiculul. Paramedicii SMURD ajunşi la faţa locului nu au putut decât să declare decesul pe loc al şoferului, iar împreună cu echipajul de descarcerare să încerce salvarea pasagerului în vârstă de 27 de ani. Durerea avea să fie şi mai mare în momentul în care, în ciuda manevrelor de resuscitare şi a efortului depus de medici, şi cel de-al doilea ocupant al maşinii a fost declarat mort.

Tot viteza prea mare avea să mai curme o viaţă

Câteva minute mai târziu, salvatorii militari erau solicitaţi din nou în ajutor, după ce un alt accident rutier grav se petrecuse pe raza localităţii Horodnic de Sus. În timp ce conducea un autoturism pe DN 2H, din cauză că a uitat să mai ridice piciorul de pe acceleraţie, un bărbat în vârstă de 36 de ani a plătit cu viaţa.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, şoferul, domiciliat pe raza comunei Marginea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu putere, frontal, de un pod. Impactul a fost atât de violent, încât maşina a fost aruncată prin aer şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul a murit la scurt timp după accident, iar o femeie în vârstă de 41 de ani, din comuna Voitinel, pasageră în maşină, a fost transportată în stare gravă la spital.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI