Au început înscrierile pentru cea de-a III-a serie de voluntari ai ISU Suceava

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Bucovina” al judeţului Suceava a anunţat că au început înscrierile pentru cea de-a III-a serie de voluntari din rândul candidaţilor care au depus dosare în luna februarie a acestui an.

Potrivit ISU Suceava, înscrierile pentru constituirea seriei a III-a de voluntari se fac telefonic, la numărul 0743464164, persoană de contact lt. colonel Dănuţ Hladi, în limita locurilor disponibile, până pe 11 septembrie, de luni până vineri, între orele 9-14.

Sursa citată a menţionat că numărul de voluntari este de 30, programul fiind următorul: 16, 17 şi 23, 24 septembrie 2017, între orele 8-14, curs introductiv; 25 – 29 septembrie, orele 8 – 14, curs de bază de prim ajutor.

„Rugăm candidaţii care doresc înscrierea în seria a III-a să-şi asigure prezenţa în toate zilele menţionate, deoarece, pentru a promova examenele şi a deveni voluntar, una dintre condiţii este prezenţa obligatorie la acest program de pregătire” a transmis ISU Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI