15 locuri bugetate pentru noua specializare „Poliţie locală” din cadrul USV

La Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava urmează să funcţioneze, din această toamnă, în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, un nou program de studii universitare de licenţă.

Potrivit unui comunicat de presă al USV, este vorba despre programul de studii de licenţă „Poliţie locală”, pentru care înscrierile se fac în a doua sesiune de admitere din acest an, respectiv în perioada 6 – 14 septembrie.

„În această sesiune, oferta educaţională a USV cuprinde şi programul de studii de licenţă Poliţie locală, în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, căruia îi sunt alocate 50 de locuri, 15 dintre ele fiind fără taxă” au transmis reprezentanţii USV.

Media de admitere la „Poliţie locală” rezultă din media examenului de bacalaureat, în proporţie de 60%, şi nota la proba scrisă de limba şi literatura română a examenului de bacalaureat, în proporţie de 40%.

„Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuie să promoveze şi proba de testare a cunoştinţelor şi capacităţilor cognitive, probă finalizată cu admis/ respins” se precizează în Regulamentul de admitere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI