Performanţe remarcabile pentru înotătorii de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni la o competiţie de prestigiu

La sfârşitul săptămânii trecute, înotătorii la de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni au participat la concursul „Camelia Potec – În căutarea viitorilor campioni”, ediţia a IV-a, organizat în cadrul Complexului Stejarii Country Club Băneasa – Bucureşti, unde au obţinut 10 medalii, astfel: – Prisecariu Aissia, o medalie de aur în proba de 50 m spate şi o medalie de argint în proba de 50 m fluture; – Amariei Rianna, două medalii de aur în probele de 50 m spate şi 50 m liber; – Alexa Daria, o medalie de bronz în proba de 50 m liber; – Maftei Sabina, o medalie de bronz în proba de 100 m liber; – Ostafi Delia Elena, 4 medalii de aur în probele 100 m spate, 50 m fluture, 100 m liber şi 100 m bras.

La acest concurs au mai luat startul şi alţi doi sportivi ai clubului şi anume Marchidan Maximilian şi Crîşmariu Luca.

În urma participării la acest concurs, doi dintre sportivii clubului, Ostafi Delia Elena şi Prisecariu Aissia, au fost selectaţi pentru a face parte din lotul de copii care urmează să facă un stagiu de pregătire de 7 zile la complexul din Băneasa.

La acest concurs au participat aproximativ 250 de copii de la 11 cluburi din ţară.

În perioada concursului, sportivii clubului fălticenean se aflau în cantonament la Complexul Olimpic Izvorani, cantonament organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Fălticeni, a sponsorilor Romfour Tur, Simos Com S.R.L. şi a părinţilor sportivilor.

Sportivii clubului ACS „Nada Florilor” Fălticeni sunt pregătiţi de către antrenorii Pinticanu Andrei, Lăcătuş Luis şi de preparatorul fizic Boariu Gabriel.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: