Prefectul Adomnicăi intră în polemica privind prezenţa lui Gheorghe Flutur la lucrări la drumuri naţionale:

Îmi doresc să-l văd şi la începerea lucrărilor la un drum judeţean cum este cel de peste Puzdra

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, joi seara, în cadrul emisiunii „Exclusiv 90 de minute” de la Bucovina TV, că a fost deranjată de faptul că lucrările la drumurile naţionale din judeţ erau anunţate de Consiliul Judeţean Suceava, în condiţiile în care această instituţie nu are competenţe în acest domeniu, totodată CJ Suceava neîngrijindu-se de modernizarea drumurilor judeţene.

Ea a spus că a devenit un subiect de interes cel al lucrărilor de întreţinere la drumurile naţionale, mai ales că, de curând, s-au iscat tot felul de polemici legate de fotografii făcute pe marginea drumurilor naţionale.

Adomnicăi a declarat că a fost deranjată de gropile din drumul judeţean care traversează Puzdra, când a mers să inspecteze lucrările de pe DN 17 B, şi se întreabă dacă nu pot fi imputate defecţiunile care ar putea apărea la o maşină după ce a rulat prin gropile drumurilor judeţene după ce a trecut Puzdra spre DN 17 B.

Ea s-a întrebat dacă acest drum nu poate constitui o prioritate judeţeană în loc de master planuri sau de alte proiecte care depăşesc raza judeţului, mai ales că în judeţ chiar sunt probleme cu drumurile judeţene.

„Lucrările de pe drumurile naţionale erau anunţate de Consiliul Judeţean deşi ele erau în grafic de acum 2 ani de zile, se executau la termen, nu dădea nimeni niciun telefon, nu erau în urma unui lobby, a unei insistenţe din partea nimănui. Erau executate conform unui calendar. Ceea ce era important era să fie respectat acel calendar, iar acel calendar a fost respectat, în ceea ce priveşte lucrările de întreţinere periodică exact aşa cum a fost aprobat şi planificat în urmă cu doi ani de zile” a spus prefectul, care a menţionat că ceea ce s-a făcut în plus a fost drumul despre care se discută foarte mult, DN 17 B de la Crucea.

Ea a mai declarat că îşi doreşte ca preşedintele CJ Suceava să fie preocupat de drumurile judeţene.

„Mi-aş dori să-l văd anunţând începerea lucrărilor şi pe un drum judeţean. Cel puţin cel de la Puzdra. Chiar mi-aş dori să-l văd preocupat de drumurile judeţene. Eu îmi doresc să avem drumuri naţionale corespunzătoare în judeţ, dar ce te faci că legăturile, drumurile judeţene au o mare problemă şi mi-aş dori o discuţie pe această temă cu legăturile cu drumurile naţionale cu drumurile judeţene, o colaborare instituţională cu CJ şi specialiştii CJ” a spus Adomnicăi.

Ea crede că preşedintele CJ Suceava se preocupă de drumurile naţionale în loc de festivaluri şi alte evenimente culturale, pentru că alte evenimente care să ţină de administrare şi de investiţii la nivelul judeţului nu prea a văzut.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: