Dezvăluire surpriză:

Judeţul Suceava va beneficia de un elicopter SMURD

> Este vorba despre o recompensă pentru că şeful ISU Suceava, gen. Ion Burlui, nu s-a pensionat, deşi pierde financiar

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, susţine că judeţul Suceava va beneficia de un elicopter SMURD ca recompensă pentru că şeful ISU Suceava, general de brigadă Ion Burlui, nu a depus cerere de pensionare şi rămâne în sistem, deşi pierde din punct de vedere financiar.

„Ceea ce mă bucură, în această perioadă a pensionărilor, a hemoragiilor din MAI, este că cel puţin la Suceava, la conducerea ISU, generalul Burlui a ales să rămână în continuare, deşi pierde consistent în ceea ce priveşte cuantumul pensiei” a declarat prefectul în cadrul emisiunii „Exclusiv 90 de minute” de la Bucovina TV.

Adomnicăi a spus că şeful ISU Suceava i-a povestit că, în urmă cu două săptămâni, a participat la pensionarea gen. Olteanu, care a condus ISU Tg. Mureş unde este „dispeceratul de suflet al secretarului de stat Arafat şi unde a fost prezent şi Raed Arafat care a discutat cu Ion Burlui pe tema pensionărilor din sistem.

„I-a comunicat gen. Burlui că mai sunt încă trei şefi de inspectorate în ţară care au ales să nu se pensioneze, pierzând, din acest punct de vedere, la pensie. Şi, ca recompensă, le-a promis că cele patru judeţe vor beneficia, în urma procedurii de achiziţii care trebuie finalizată, de patru elicoptere SMURD. Acesta este motivul pentru care judeţul Suceava va avea un elicopter SMURD şi nicidecum un telefon sau o altă intervenţie de altă natură. Mai mult decât atât, doamna ministru de Interne i-a chemat pe cei patru şi a ţinut, personal, să le mulţumească că sunt atât de dedicaţi sistemului. Şi chiar consider că această alegere a dlui Burlui va fi benefică judeţului Suceava din mai multe perspective, nu doar din perspectiva ISU” a declarat Adomnicăi.

Prefectul de Suceava consideră că e nevoie de mai multe persoane dedicate precum gen. Ion Burlui: „Mi-aş dori să avem mai mulţi oameni ca dumnealui în sistem şi în MAI, aspect subliniat şi de doamna ministru”.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Ce mizerie DE ȘTIRE!!!propagandă de 2 lei!BURLUI ESTE GENERAL -UNICUL PE SUCEAVA IN ACEST MOMENT DIN TOATE CONDUCERILE M.A.I. SUCEAVA(desi a gafat in multe locuri mai ales cu accidentul din APUSENI CU IOVAN ȘI DOCTORITA DECEDATĂ și cu toate acestea tot general).FIIND GENERAL INDIVIDUL ARE REGIM SPECIAL NU POATE FI SCOS LA PENSIE LA NICIO VARSTĂ ,CUM SUNT AMĂRÂȚII DE SUBOFIȚERI SAU ALTE CATEGORII,CARE DACĂ NU SE PENSIONAU AJUNGEAU CU PENSIE DE 2 LEI.Așa că nu mai difuzați minciuni că stă de dragul meseriei ,el va sta mult și bine până îi cade dinții din gură și poate spune …Săăă trăiți …la cine trebuie!Tine cam tare cu dinții de funcție-cam scârbos tipul-du-te bă la pensie că ai mâncat pâine bună pentru un tărănoi din Mălini!!!!!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: