Handbal masculin

Răzvan Bernicu, antrenor secund al lotului naţional de cadeţi al României

Începând din acest sezon competiţional, suceveanul Răzvan Bernicu este antrenor secund al lotului naţional de handbal masculin cadeţi al României. Tehnicianul sucevean a participat cu selecţionata României la un stagiu de pregătire la Sfântu Gheorghe, la care au luat parte 41 de jucători. După această perioadă, echipa reprezentativă a României a disputat, la Turnu Severin, două partide amicale în compania formaţiei similare a Serbiei.

„Sunt antrenor secund al lotului naţional de cadeţi al României, principali fiind Narcis Câtu şi Daniel Apostu, tehnicieni cu mare experienţă la nivel de tineret, juniori şi cadeţi. Am făcut un stagiu util de pregătire, pentru ca apoi echipa să dispute două meciuri tari în compania unui adversar puternic, Serbia. Primul joc l-am câştigat cu 31-30, iar cel de-al doilea l-am pierdut cu 27-29. Acesta este un lot nou înfiinţat şi încă nu sunt definitivate programe sau componenţa certă a echipei” a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Totuşi, în perioada următoare lotul naţional de cadeţi al României va participa la un turneu amical în Lituania.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: