Cătălin Nechifor propune ca grădiniţa din curtea Şcolii Gimnaziale Nr.9 să fie cu acoperiş verde

> El crede că soluţia va ridica şi punctajul pentru obţinerea fondurilor UE

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor, sugerează autorităţilor municipale ca grădiniţa care ar urma să fie construită cu fonduri europene în curtea Şcolii Gimnaziale Nr. 9 să aibă „acoperiş verde”, ceea ce va creşte şi punctajul de evaluare a proiectului.

Nechifor crede că este nevoie de soluţii pentru a se elimina certurile privind amplasarea grădiniţei cu program prelungit din Obcini.

„Ca să nu se mai certe, ba că trebuie mutată statuia, ba că trebuie distrus 17% din parc, le propun celor din Consiliul Local Suceava să gândească grădiniţa din Obcini cu acoperiş verde” a scris Nechifor pe pagina sa de socializare şi a şi exemplificat cu fotografii.

El consideră că proiectul este viabil şi va avea şi mai multe şanse de a fi finanţat.

„Dacă ei au putut, atunci nu văd de ce nu s-ar putea aplica o astfel de soluţie, care, în opinia mea, ar trebui să obţină şi un punctaj mai ridicat la evaluarea pentru obţinerea fondurilor europene nerambursabile” a completat Nechifor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI