Sindicatul din DGASPC atacă în instanţă hotărârea CJ Suceava privind salarizarea

> Preşedintele executivului judeţean, Gheorghe Flutur: Noi nu avem bani nici pentru salariile astea

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a informat, ieri, plenul Consiliului Judeţean Suceava că sindicatul din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava a înaintat o plângere prealabilă privind hotărârea CJ Suceava referitoare la salariile din instituţiile aflate în coordonarea administraţiei judeţene.

Sindicatul consideră că nivelul de salarizare prevăzut în această hotărâre nu este corespunzător şi, dacă CJ Suceava nu va modifica aceste prevederi, va fi depusă o plângere la instanţă.

Gheorghe Flutur a spus că, din păcate, din bugetul actual al judeţului nu sunt fonduri pentru plata acestor salarii în ultimele două luni şi că nu speră să existe o rectificare bugetară mai devreme de luna decembrie.

„Noi nu avem bani nici pentru salariile care se dau acum” a precizat Flutur, care mizează însă pe o rectificare bugetară pozitivă ce va permite plata salariilor DGASPC Suceava în lunile noiembrie şi decembrie.

El a arătat că rectificarea bugetară de la Guvern s-a discutat în iulie şi august, dar că nu s-a realizat, iar, din ceea ce a înţeles, ar putea fi o rectificare bugetară în luna decembrie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI