Alexandru Băişanu, despre filmul în care hrăneşte calul cu pepene:

A fost o chestiune simpatică

Liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a explicat, joi seara, în emisiunea „Exclusiv 90 de minute” de la Bucovina TV, că a postat filmul în care hrăneşte cu pepene calul său, într-un mod inedit, pentru că i s-a părut o chestiune simpatică.

El a spus în cadrul emisiunii că în perioada vacanţei stă mai mult cu copiii, amintind că ambele fete ale sale fac călărie de performanţă, iar acest „microb” l-a introdus pentru că şi lui îi plac caii.

Băişanu, care este vicepreşedinte al Federaţiei Române Ecvestre, a adăugat că astfel de filme sunt făcute de fiecare dată după antrenamente.

„Filmuleţul nu a fost o regie. Face parte din mai multe filmuleţe de după antrenamente”, a spus deputatul.

El a menţionat că după ce se încheie antrenamentele, vara, când apar pepenii, duce pepeni copiilor care se antrenează la călărie, iar fiecare mănâncă pepene. Acum a încercat o nouă metodă de a hrăni calul. „Facem o mulţime de năzbâtii acolo”, a recunoscut Băişanu.

El a subliniat că munca lângă un animal şi cu un animal e istovitoare. „Dacă ai făcut un parcurs de obstacole, îl parcurgi în două minute, dar consumul fizic şi psihic e fenomenal”, a spus deputatul.

El a mai spus că acest film a fost „o chestiune simpatică” şi că l-a postat pentru iubitorii de animale, pentru iubitorii de sport cu animalele. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: