Suceava

Noile semafoare montate pe Bulevardul 1 Decembrie la intersecţia cu Calea Obcinilor au devenit funcţionale

Noile semafoare montate pe Bulevardul 1 Decembrie la intersecţia cu Calea Obcinilor din municipiul Suceava au devenit funcţionale începând de miercuri după-amiază, facilitând astfel accesul spre şi dinspre cartierul ANL, din spatele magazinului Metro.

Măsura de descongestionare a traficului în municipiul Suceava, de pe Bulevardul 1 Decembrie, prevede ca şoferii să aibă acces spre toate căile rutiere, nemaifiind obligaţi să vireze la dreapta la ieşirea de pe strada Pictor Şerban Rusu Arbore.

Astfel, prin montarea şi punerea în funcţiune a noilor semafoare, şoferii cei care ies din cartierul ANL au acces atât spre E85, în stânga, spre sediul Primăriei Suceava, în dreapta, dar şi spre Calea Obcinilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: