La naţionalele de juniori

Şase medalii, dintre care patru de aur, pentru alergătorii suceveni

Junioara Gabriela Andreea Doroftei, de la CSM Suceava, a completat palmaresul clubului cu încă două medalii.

Atleta pregătită de Erzilia Ţâmpău a devenit campioană naţională în proba de 5000 m la Campionatul Naţional de juniori I, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti. Doar 25 de sutimi de secundă au despărţit-o pe tânăra suceveancă de a doua medalie de aur, în proba de 3.000 m, talentata alergătoare trebuind să se mulţumească de această dată „doar” cu titlul de vicecampioană naţională. Cu aur s-a întors acasă de la Bucureşti şi Angela Olenici, încă o sportivă din Suceava, pregătită de Toader Flămând şi Radu Munteanu la LPS-CSU Suceava, care a trecut prima linia de sosire în proba de alergare pe 1.500 m.

Natanael Rotaru, de la CSM Suceava, elevul antrenorului Radu Mihaescu, a fost medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de Atletism, juniori 1, în proba de 10.000 m marş.

Sportivii suceveni au cucerit la această competiţie şase medalii, la cele patru menţionate deja adăugându-se şi cele două titluri de campion naţional ale lui Andrei Dorin Rusu, pregătit la CSM Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac, în probele de alergare de 800 şi 1500 m.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: