Dan Ioan Cuşnir:

Garda Naţională de Mediu nu a dispus stoparea acţiunii de scoatere a gardului viu

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că Garda Naţională de Mediu nu a dispus stoparea acţiunii de scoatere a gardului viu din municipiul Suceava.

Cuşnir arată că a solicitat Gărzii de Mediu precizări privind reclamaţiile legate de scoaterea gardului viu din oraş, aşa cum a susţinut viceprimarul Lucian Harşovschi, fiind informat că Garda Naţională de Mediu a efectuat un control în data de 24.04.2017, dar că „nu a dispus ca măsură stoparea acţiunii de scoatere a gardului viu”.

Liderul social-democrat sucevean adaugă că acţiunea de scoatere a gardului viu a continuat şi după acest control şi că inclusiv în data de 7 august 2017 s-a amenajat parcul de la intersecţia bulevardului 1 Mai cu strada Scurtă, scoaterea gardului viu din acest parc având loc cu mult după aşa-zisa stopare a scoaterii gardului viu.

„Deci Primăria Suceava a scos gardul viu de pe strada principală, până la zona Areni şi după zona Areni, dar fără zona Areni” arată Cuşnir.

Dan Ioan Cuşnir consideră că, prin ceea ce a declarat, viceprimarul PNL Lucian Harşovschi i-ar fi minţit pe suceveni în legătură cu stoparea scoaterii gardului viu în Areni, peste drum de Primăria Sucevei.

„Nu este pentru prima oară când îi minte pe suceveni, ne-am obişnuit cu asta. Singura noastră dilemă este: l-a pus şeful său, Ion Lungu, să mintă sau a făcut-o din proprie iniţiativă, din servilism? Pentru că deviza noastră este «Totul pentru Suceava», vom continua să demascăm minciunile şi fărădelegile cuplului Lungu/Harşovschi PNL” susţine Cuşnir.

De menţionat este că viceprimarul Lucian Harşovschi a declarat săptămâna trecută că scoaterea gardului viu din oraş va continua, indiferent de câte presiuni se fac, şi a menţionat că s-a decis oprirea temporară a scoaterii gardului viu după ce a fost depusă o reclamaţie la Garda Naţională de Mediu, decizia fiind luată după discuţii cu cei de la Direcţia Domeniului Public din Primărie.

Precizările lui Harşovschi au fost făcute după ce Dan Ioan Cuşnir a întrebat, într-o conferinţă de presă, care sunt motivele pentru care s-a oprit acţiunea de îndepărtare a gardului viu din oraş.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: