Deputatul PSD Emanuel Havrici:

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu mai crede că tot ce se întâmplă în judeţul Suceava este opera domnului Gheorghe Flutur

Deputatul PSD de Suceava Emanuel Havrici îl acuză pe deputatul PNL Bogdan Gheorghiu că are abordări necorecte în intervenţiile sale şi că acesta crede că tot ce se întâmplă în judeţ este opera lui Gheorghe Flutur.

Într-un comunicat de presă, Havrici arată că deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a afirmat, în cadrul unei recente emisiuni TV, că l-a vizat ca încercând să îşi aroge meritele pentru finanţarea integrală a pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc.

„Mă văd nevoit să îi răspund domnului deputat, căruia nu doresc neapărat să îi fiu simpatic, ci doar să fiu corect. Gheorghiu Bogdan minte prin omisiune atunci când susţine că doar parlamentarii PNL au susţinut amendamentul la legea bugetului pe 2017 privind alocarea pentru pârtia de schi, întrucât toţi parlamentarii de Suceava au susţinut prin vot amendamentul. Din păcate, acesta a fost respins de plen. Prin urmare, deputatul PNL minte din nou când afirmă că banii au venit la Câmpulung în urma acestui demers. Ulterior, în cadrul grupului parlamentar PSD, în prezenţa domnului ministru al Turismului, eu, în calitate de deputat de zonă, şi dl preşedinte Ioan Stan am insistat pentru importanţa continuării lucrărilor, pârtia fiind considerată un obiectiv important pentru dezvoltarea economică a zonei” a transmis Havrici printr-un comunicat de presă.

El a arătat că decizia Guvernului PSD a fost salutată de primarul Mihăiţă Negură, care a transmis mulţumiri publice pentru sprijinul acordat.

„Doar dl Gheorghiu mai crede că tot ce se întâmplă în judeţul Suceava este opera domnului Gheorghe Flutur.

Fac apel la dl deputat ca, în momentul când mai are astfel de intervenţii, să se documenteze mai bine.

Spre ştiinţa dumnealui, în zona Câmpulung mai sunt şi alte obiective importante pe care le dorim realizate, necesare pentru ridicarea zonei, iar PSD va fi un partener corect cu cetăţenii locului, indiferent de interesele politice” a conchis Havrici. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: