Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, a dezvăluit că a fost operat de cancer pulmonar

Al doilea chitarist al formaţiei The Rolling Stones, Ronnie Wood, în vârstă de 70 de ani, s-a operat în luna mai de cancer pulmonar, informează AFP, citând o mărturisire făcută de muzician într-un interviu publicat duminică de The Mail on Sunday. Tumoarea a fost descoperită în timpul unei examinări medicale de rutină, a dezvăluit el în acest interviu realizat cu ocazia publicării cărţii „Ronnie Wood: Artist”, dedicată sutelor de desene şi picturi realizate de muzician în ultimii cincizeci de ani. Medicul „a revenit anunţându-mă că am această supernovă arzând în plămânul stâng”, a povestit chitaristul, evocând ulterior teribila perioadă de aşteptare a rezultatelor analizelor care determinau dacă tumora s-a răspândit sau nu.

Wood a aflat într-un final că tumora nu se răspândise şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. „Totul este bine acum”, a dat asigurări Wood, care a renunţat la fumat anul trecut, cu o săptămână înainte de naşterea gemenelor sale Gracie Jane şi Alice Rose – al cincilea şi, respectiv, al şaselea copil al muzicianului. Chitaristul admite că nu a fost surprins de diagnostic, dată fiind viaţa sa marcată de excese, dar mărturiseşte că a avut întotdeauna un înger păzitor uimitor care a vegheat asupra sa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: