La Suceava, furnizarea apei calde în sistemul centralizat se reia de mâine

> Themonet şi Bioenergy anunţă că încheie revizia anuală cu două zile înainte de termen

SC Thermonet SRL Suceava şi Bioenergy Suceava SA, operatorul serviciilor de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice, respectiv producătorul de energie termică, au anunţat, ieri, printr-un comunicat de presă comun, reluarea furnizării apei calde de consum începând de sâmbătă, 5 august 2017.

„În urma eforturilor susţinute de personalul specializat al celor două societăţi, am reuşit finalizarea lucrărilor de revizie şi reparaţii anuale programate cu două zile înainte de termen” se arată în comunicat.

Firma Thermonet roagă proprietarii apartamentelor din blocurile branşate la sistemul centralizat, care în această perioadă au efectuat intervenţii la instalaţiile de apă caldă, să acorde o atenţie deosebită în verificarea acestora pentru prevenirea eventualelor inundaţii şi a daunelor materiale ce se pot produce, precizând că firma se exonerează de aceste eventuale incidente.

„În scopul remedierii operative a eventualelor situaţii ce pot apărea ca urmare a fumizării apei calde de consum, Dispeceratul Termoficare va stă la dispoziţie non-stop, apelând la numărul de telefon 0230 520 924” se mai arată în comunicat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI