ATOP Suceava:

Cetăţenii au sesizat lipsa poliţiştilor care să acţioneze pentru descongestionarea traficului auto

> Se cere ca în comune să fie realizate trotuare şi drumuri pentru căruţe

 Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava a constatat că atât administraţiile locale, cât şi cetăţenii sunt nemulţumiţi de faptul că sunt insuficienţi poliţişti care să acţioneze pentru descongestionarea traficului rutier.

În raportul pe trimestrul al doilea al acestui an al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava se arată că, în urma discuţiilor purtate în teritoriu, au fost constatate unele deficienţe în activitatea Poliţiei Rutiere.

„S-a semnalat de către administraţiile locale şi de către cetăţeni insuficienţa prezenţei poliţiştilor de la compartimentele de circulaţie la descongestionarea traficului auto în municipiul Rădăuţi, precum şi în ceea ce priveşte combaterea unor încălcări ale legii privind regimul circulaţiei pe drumurile publice, aşa cum ar fi în comuna Ulma. De asemenea, în cadrul acestor discuţii, s-a solicitat de către cetăţeni realizarea de trotuare, în special în mediul rural” se arată în document.

În acelaşi raport se susţine că în comune ar trebui să fie prevăzute drumuri pentru căruţe în planurile urbanistice generale.

„În localităţi precum Şcheia şi Gălăneşti au fost constatate cazuri de indisciplină în aplicarea Legii nr. 50/1991 privind construcţiile şi s-a solicitat intrarea în legalitate. Totodată, s-a solicitat arhitectului-şef al judeţului ca în planurile urbanistice generale ale localităţilor să se prevadă distinct drumurile aferente atelajului hipo” se arată în raportul trimestrial al ATOP Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: