Bogdan Gheorghiu:

Parlamentarii PSD au tăcut mâlc când s-a împărţit bugetul pe 2017

> Acum se bucură pentru pârtia de la Câmpulung

 Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu l-a criticat dur pe colegul său din Cameră, deputatul PSD de Suceava Emilian Havrici, pentru că încearcă să îşi aroge merite pentru finalizarea pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc, în condiţiile în care parlamentarii social-democraţi nu au făcut niciun efort pentru alocarea fondurilor necesare finalizării primului tronson.

Prezent în cadrul emisiunii „90 de minute – Exclusiv”, difuzată de Bucovina TV, parlamentarul liberal sucevean a spus că nu înţelege dublul limbaj al colegului său din Camera Deputaţilor, care la momentul alocării bugetare de la începutul anului nu a schiţat niciun gest pentru Câmpulung Moldovenesc, însă acum se bucură când primul tronson este gata.

„L-am văzut pe dl Emilian Havrici ieşind cu un comunicat despre pârtia de la Câmpulung Moldovenesc, că se termină în curând, de parcă ar avea vreun merit pentru asta PSD. Eu am toată simpatia pentru dl Havrici, e chiar un domn simpatic, dar haideţi să ne asumăm ce e al nostru şi să nu ne lăudăm cu munca altuia. Pârtia de la Câmpulung Moldovenesc este în totalitate meritul muncii lui Gheorghe Flutur şi a primarilor PNL care au condus oraşul în ultimele trei mandate. În 2012, guvernarea PSD a blocat orice investiţie la pârtia de schi. Când s-a comunicat bugetul pentru pârtie pentru 2017, dl Havrici şi ceilalţi colegi de Suceava din Parlament nu au scos niciun scâncet. Parlamentarii PNL au depus un amendament în bloc. Demersul nostru a avut succes la pârtie şi amendamentul nostru a adus la pârtie în jur de 8 milioane de lei” a ţinut să clarifice situaţia deputatul PNL de Suceava.

Bogdan Gheorghiu i-a cerut parlamentarului PSD să revină asupra comunicărilor sale publice cu mulţumiri pentru cei care au făcut ca banii să ajungă la Câmpulung.

„Acum apare dl Havrici că se bucură că se termină primul tronson. Eu îl înţeleg ca cetăţean de Câmpulung că se bucură, dar să nu uităm că a tăcut mâlc când Guvernul PSD nu a dat un leu pentru pârtia de la Câmpulung. Ar fi fost bine în coada comunicatului de presă ca dl Havrici să mulţumească parlamentarilor PNL care au adus bani pentru pârtie” a conchis deputatul PNL de Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: