Atletism, Campionatul Mondial de Alergare Montană

Două medalii pentru România !

Echipa feminină a cucerit medalia de aur, cea masculină, medalia de argint

> Suceava a fost reprezentată în competiţie de Dorin Andrei Rusu şi Gabriel Bulardă de la CSM Dorna Vatra Dornei şi de Andrea Doroftei de la CSM Suceava

 La sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Premana din Italia, a avut loc a XXXIII-a ediţie a Campionatului Mondial de Alergare Montană. România a participat în competiţiile juniorilor, atât la masculin, cât şi la feminin.

Din echipa masculină au făcut parte şi doi sportivi suceveni, Dorin Andrei Rusu şi Gabriel Bulardă de la CSM Dorna Vatra Dornei, sportivi pregătiţi de antrenorul Cristian Prâsneac. La capătul unei curse deosebit de dificile, echipa României, în componenţa Dorin Andrei Rusu, Gabriel Bulardă, Peter Herman şi Adrian Garcea, a reuşit să cucerească medalia de argint. Dorin Andrei Rusu s-a clasat pe locul IV, Gabriel Bulardă pe locul VIII, iar Adrian Garcea pe locul X, primii trei din echipă punctând în clasamentul general. Echipa României a fost întrecută de Uganda, medalia de bronz revenind formaţiei Italiei.

Din echipa feminină a României prezentă la Campionatul Mondial de Alergare Montană – Premana 2017 a făcut parte şi Andrea Doroftei de la CSM Suceava, sportivă pregătită de antrenoarea Erzilia Ţîmpău.

Echipa feminină a României, în componenţa Andrea Doroftei, Irina Bordeanu, Alexia Hecico şi Iulia Zudor, a dat lovitura reuşind să cucerească medalia de aur. Alexia Hecico s-a situat pe locul IV, Andrea Doroftei pe locul V, iar Irina Bordeanu pe locul XV, ele punctând în clasamentul general. Echipa României a depăşit la final formaţiile Statelor Unite ale Americii şi Italiei, care au cucerit medaliile de argint şi, respectiv, bronz.

Delegaţia României la Campionatul Mondial de Alergare Montană de la Premana, Italia, a fost condusă de antrenorul Silviu Casandra, de la CSM Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: