PSD Suceava 2020

Fălticeneanul care a înjunghiat un vecin în casa acestuia a fost trimis în judecată

 > Inculpatul are 30 de ani şi este o mai veche cunoştinţă a oamenilor legii

 Fălticeneanul care şi-a înjunghiat un vecin chiar în bucătăria acestuia după ce a dat buzna în apartamentul lui, a fost trimis de procurori în judecată. Cuţitarul, în vârstă de 30 de ani, cercetat în stare de libertate, este cunoscut de oamenii legii ca recidivist, iar acum va trebui să răspundă în faţa acuzaţiilor de săvârşire a infracţiunilor „violare de domiciliu şi tentativă la omor”. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, victima inculpatului este un vecin de scară în vârstă de 59 de ani, între acesta şi concubina fălticeneanului existând înainte de faptă mai certuri legate de copiii concubinei, respectiv nepotul persoanei vătămate, care ar fi lovit pe una dintre fetele femeii. Pe data de 12 iulie, inculpatul a decis să se implice şi să rezolve certurile. „În momentul în care se îndrepta spre domiciliu, s-a intersectat cu victima, care stătea pe treptele din faţa scării blocului comun”. După câteva înjurături, fălticeneanul l-a lovit pe vecin cu piciorul în piept, acesta căzând şi lovindu-se cu capul de beton, rănindu-se şi sângerând puternic.

Nemulţumit de „rezultat”, atacatorul a dat buzna şi în casa vecinului

După incidentul din faţa blocului, întrucât sângera abundent în zona capului, victima a intrat în locuinţa sa, unde soţia i-a dat un prosop pentru a opri sângerarea. Doar că, arată procurorii, „lucrurile au luat o turnură ce putea avea urmări tragice, deoarece inculpatul, dornic de răzbunare şi de a-i face rău victimei, a intrat în locuinţa sa, de unde a luat un cuţit de bucătărie, iar apoi a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate, aplicându-i două lovituri cu acel obiect în zona cervicală”. Doar prezenţa de spirit a victimei a făcut să nu se ajungă la moarte de om. Aşezat pe un scaun din bucătărie, omul a reuşit, cu ajutorul prosopului cu care ţinea comprese, să estompeze loviturile. O nepoată de-a victimei a apelat SNUAU 112, solicitând echipaje de ambulanţă şi poliţie la faţa locului, iar persoana vătămată a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Fălticeni. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: