MOPAN: 101 magazine

> MOPAN Suceava şi-a deschis, în incinta Shopping City, magazinul propriu cu numărul 101 > La acesta, pe parcursul unei săptămâni, disponibile sunt cele mai atractive promoţii, pentru diverse produse

Reţeaua MOPAN ajunge, în judeţul Suceava, la 101 magazine proprii, cel mai nou dintre acestea fiind deschis, pe 21 iulie, la Shopping City Suceava.

Magazinele MOPAN Suceava comercializează produse alimentare de consum zilnic, firma fiind o prezenţă activă pe piaţa locală, lider de piaţă pentru produse cu avantaje competitive şi nivel calitativ ridicat, tehnică şi tehnologie performante, adaptate condiţiilor pieţei şi asigurând un raport optim calitate-preţ.

Iată declaraţiile de bune intenţii ale lucrătorilor firmei:

  • Misiunea noastră este să oferim consumatorilor sănătate prin produse de cea mai bună calitate.
  • Succesul nostru este rodul muncii susţinute şi al unei echipe excepţionale!
  • Am pornit la drum cu o pasiune nebună pentru tot ce este bun, pasionaţi de produsele proaspete, create zilnic de maeştrii noştri cofetari, patiseri şi brutari, doar cu ingrediente atent selectate.
  • La noi veţi găsi o gamă specială de produse de cofetărie şi patiserie, dar şi binecunoscuţii colaci şi franzela „MOPAN”.
  • În plus, venim cu un concept personalizat “MOPAN Suceava”, de vânzare a produselor proaspete de panificaţie, patiserie şi de cofetărie.
  • În magazinul din incinta Shopping City Suceava, pe parcursul unei săptămâni, disponibile sunt cele mai atractive promoţii, pentru diverse produse.

Vă aşteptăm cu drag şi mult dulce! (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: